01-08-05

Aw, mijn ballen...

Daten via internet is blijkbaar gevaarlijker dan het lijkt. Dat ondervond een Duitse man gisterenmorgen. Het 52-jarige slachtoffer had met een andere man afgesproken in een station. Vervolgens gingen ze samen naar een bos om met elkaar van bil te gaan. Daar aangekomen viel de tweede man de eerste aan met een mes. Hij stak hem in de buik en in de genitaliën.

De 52-jarige Duitser alarmeerde zelf met zijn gsm de hulpdiensten. Hij is inmiddels geopereerd en buiten levensgevaar. Volgens de poltie waren de testikels van de man op een vakkundige wijze verwijderd. De naam van de dader is nog niet bekend. Janetten!Nog scherpe kantjes....


Gisteren is een 49-jarige vrouw in de Amerikaanse staat Texas veroordeeld tot acht jaar gevangenisstraf omdat ze de penis van haar vriend heeft afgesneden. Delmy Ruiz had op een nacht een keukenmes genomen en de penis van haar vriend afgesneden in zijn slaap.

De vrouw bekende de misdaad, maar beweerde dat ze het gedaan had uit angst. Rene Aramando Nuez zou zijn vriendin verkracht hebben. Volgens de aanklagers gaat het eerder om een wraakactie van de vrouw, omdat ze dacht dat haar vriend haar bedroog. De jury oordeelde dat de vrouw schuldig was aan ernstige mishandeling, waarop een gevangenisstraf van maximum twintig jaar staat.

17:01 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.