01-08-05

Spannende plaatsjes!

Twee geliefden, die elkaar vrijdagnacht beminden op de motorkap van een politiewagen in Groningen, zijn aangehouden. Het koppel koos de stilstaande wagen als ondergrond voor hun vrijpartij, maar was zich niet bewust dat er twee agenten in de auto zaten.

De twee agenten zagen het enige tijd aan, maar kwamen toen toch tussenbeiden. Tot groot ongenoegen van de 25-jarige man, die de agenten beledigde. Toen de agenten de man daarop wilden arresteren, protesteerde de 33-jarige vrouw. Ze opende meerdere keren de deur van de wegrijdende auto, terwijl de man de ruiten van de wagen probeerde uit te schoppen. De twee minnaars werden vervolgens aangehouden.

"Er staat natuurlijk nergens in de wet dat je niet mag vrijen op een politiewagen", licht een woordvoerder toe. "Maar die agenten deden daar hun werk: ze moeten ieder moment kunnen uitrukken. Als de twee geliefden nadat ze werden aangesproken waren weggegaan, was er niets aan de hand geweest." Het duo hangt boetes van enkele honderden euro's boven het hoofd.16:57 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.