The Simpsons voor moslims.... | Homepage |

Pure Schande!!! »

21-10-05

John Hiatt in Antwerpen: het verslag!!

Mijn broer Wouter was gisterenavond één van de gelukkigen die naar John Hiatt kon gaan. Hier volgt zijn verslag en zijn fantastische ervaring!!!

"Om 20.00u stipt ging het licht uit en kwamen The North Mississippi Allstars (huidige begeleidingsgroep) het podium op en na een bescheiden 'Hey, how are you?' speelden ze 3 stevige nrs. waaronder 1 op een wasbord aangesloten op versterker met allerhande psychadelic sounds. Einde 20.37u Korte pauze van 18 min.

20.55u. Mr. John Hiatt begon aan een mooie mix van klassiekers en nieuwe nrs die werden aanééngelijmd met wat grapjes en leuke anekdotes over bepaalde nummers. Tevens werden z'n subtiele danspasjes enorm door het publiek gesmaakt. Soms leek z'n stem er ni echt volledig door te komen en had zijn spoor iets harder mogen staan in verhouding tot de rest.
De solo's van lead- en slightguitarist Luther Dickinson waren heel nauwkeurig en gevarieerd neergezet maar mochten naar mijn mening met momenten toch een beetje ingekort worden.
Na ongeveer 2u en 40min. was het afgelopen.
John Hiatt kwam de eerste maal alleen het podium terug op. Hij speelde het alombekende 'Have a little faith in me' met zoveel flair en emotie dat het publiek in alle stilte aan z'n stoel bleef genageld. Dit gevolgd door nog een aantal nrs. met de groep.
Door een aanhoudende staande ovatie kwam ie dan een twee maal terug om ons nog te trakteren op een heerlijke 'Lipstick Sunset'. Einde 23.07u.
Na het gebruikelijke pilske in de hal stond er nog een aangename verassing te wachten buiten. Mr. John Hiatt z'n tourbus stond voor de deur en daar werd dan natuurlijk een korte signeersessie met de gebruikelijke handshake gegeven. Zie gevolg hieronder...
Pech voor diegene die vroeger zijn vertrokken om hun bus/tram te halen.

Eindconclusie: Een prachtig concert dat ik voor geen geld van de wereld had willen missen."En ja, ik ben zeker jaloers!!!


Bedankt voor het verslag!


13:51 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.