En nu serieus? | Homepage |

Staind in Antwerpen!!! »

10-03-06

Junior Watson en John Nemeth in Antwerpen!!

Zondag 12 maart 2006 22u: Exclusief voor Antwerpen, Junior Watson en John Nemeth touren vanaf deze week Europa rond en doen ook Kid's Rhythm 'n' Blueskaffee, een klepper van formaat! Junior Watson is een cultartiest die erg diverse invloeden tot een eigen, unieke gitaarstijl heeft gekneed. Watson is ingenieus, onvoorspelbaar en altijd origineel. Zoals zijn bandleden het stelden: "You never know what he's gonna do, and when asked he doesn't know himself. Watson is a train, ready to derail."

Junior Watson is een van de stichters van The Mighty Flyers, een band waarin hij tien jaar speelde. Daarna werd hij een decade lang gitarist bij Canned Heat, en achteraf begeleidde hij nog tal van andere artiesten. De man was altijd de sidekick, nooit de ster. Daar kwam verandering in: Junior Watson heeft een band rond zich verzameld, en eenmaal de duivels ontbonden, laat Watson zien waaraan hij zijn terechte cultstatus heeft verdiend…

Tot voor kort waren The Rockets constant op tour met bluesveteraan Sam Myers, tot die onlangs moest afhaken met ernstige gezondheidsproblemen. In John Németh vonden ze evenwel een meer dan waardige vervanger. Németh is immers niet alleen een prima harmonicaspeler, hij heeft ook een fabelachtige stem én is een geboren performer.

Junior Watson

John Nemeth

Junior Watson & John Nemeth


17:37 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.