Junior Watson en John Nemeth in Antwerpen!! | Homepage |

Tutter de luxe »

10-03-06

Staind in Antwerpen!!!

Zaterdag 11 maart staat Staind op de planken! Er is veel gebeurd sinds het allereerste optreden van Staind in februari ’95. Een jaar later staat het viertal immers al in het voorprogramma van het grote Limp Bizkit. Staind ziet haar kansen op succes echter direct slinken want nog voor het optreden raken ze in een hevige discussie met Limp Bizkit opperhoofd Fred Durst. Toch niet echt bekend om zijn gevoelige natuur, stoorde de Limp Bizkit voorman zich wild aan het hoesje, waarop een bloederige bijbel vast genageld zit aan een mes, terwijl een Barbie pop omgekeerd aan een crucifix hangt. "Hij haatte ons al voordat we een noot gespeeld hadden”, weet Mushok zich nog levendig te herinneren. Fred Durst komt direct na het optreden met hangende pootjes terug, compleet onder de indruk van hun live show.

Fred zal voor Staind zeer belangrijk blijken. De brave man bezorgt hen een platendeal en neemt ze mee op toer. Het tweede album 'Break the Cycle' uit 2001 betekent de echte doorbraak voor de groep. De singles 'It’s been awhile' en 'I’m on the outside' kamperen aan beiden kanten van de oceaan wekenlang in de hitparade.

Onlangs vescheen het album 'Chapter V' waarmee Staind wederom een grote stap richting het absolute sterrendom maakt. En ik, ja, ik zal er zijn met mijn fototoestel in aanslag om volgende week een klein fotoreportage te presenteren, en nu maar hopen dat ik backstage mag, he!!17:38 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.