28-04-05

Temptation Island besmet...

Tot ieders verbazing is de recentste en voorlopig laatste reeks van de top VT4 reeks "Temptation Island" op een drama geindigd waneer verleidster Irma uit Nederland positief getest werd op het HIV-virus. Al snel gaf ze met groot betreur toe dat ze onveilige seks had met ruim 6 van de vrijgezelle mannen die ze liever anoniem wezen te blijven. "Ik had er geen benul van en kwam tot de schokkende ontdekking toen ik bloed wilde geven bij een lokaal goed doel" zegt de Nederlandse die momenteel als bediende werkt in een restaurant te Amsterdam. De 6 mannen zijn op de hoogte gebracht en zullen binnenkort zelf een HIV-test ondergaan.

Ondertussen blijkt dat het weer een zeer kwetsende roddel is, waar niets van aan is, enkel de 6 vrijgezellige mannen, tja, dat was wel waar. Het blijft een slet...22:03 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Special Request!

Topmodel Jordan uit de UK


Special request van, wie anders dan mijn BROER!!! Tettenzot!


21:54 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-04-05

Admiral Freebee op BRBF??!

In de Noord-Limburgse gemeente Peer vindt dit jaar van 15 tot en met 17 juli de 21ste editie van het jaarlijkse "Belgium Rythm 'n' Blues Festival" (BRBF) plaats. Onder meer de Amerikaanse groep Los Lobos en het Belgische Admiral Freebee zullen het podium betreden.

Uit Australië verwelkomt het Bluesfestival Rockbottom James & The Detonators. Voorts komen ook de Amerikaanse Ellis Hooks en The Bottle Rockets aan de beurt. Tot slot zullen ook Guitar Ray & The Rythm Dukes en The Strikes uit Nederland in Peer op het podium staan, net als het Belgische Electric Kings. "Het BRBF houdt zich voor deze 21ste editie aan het beproefde recept: blues en roots zonder oogkleppen, een brede waaier aan stijlen, gevestigde waarden en aanstormend jong geweld", aldus festivalcoördinator Guy Prenen. Vooral de Electric Kings wil ik nog es zien!!22:31 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Jamclub at Kid's

Woensdag 27 april 2005 is er traditiegetrouw The Jamclub in Kid's Rhythm 'n Blueskaffee op de Grote Markt in Antwerpen, maar deze keer zal het allerminst een gewone Jam worden, daar de Jam wordt geleid door Alain "Blades" Nauwelaers (herinner u het prachtige optreden vorig jaar samen met The Flying Flamingos op het Antwerp Rhythm 'n Bluesfestival), meer nog Alain, niet vies van verrassingen heeft een speciale gast bij en jawel, niemand minder dan Mandy Gaines! Vroeger hebben ze alle leuke tijden gehad in, je-weet-nog-wel 'den Bluescargo' (waar is de tijd??), nu is deze jazz-, pop-, soul- en R&B-zangeres uit de States terug onder ons om nog es het beste te geven. Iedereen die wat vertrouwd is met zijn instrument is welkom om je kans te grijpen om te jammen met Mandy en Alain, het zal je niet berouwen. Allen op post op deze toch wel speciale jamsessie. C ya there!!

>


19:07 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-04-05

Benedictus de 16de

Het is zover, we waren allen getuige van de witte rook die boven het Vaticaan opsteeg, een nieuwe paus is geboren en het is niet kardinaal Danneels geworden.

Joseph Ratzinger werd geboren in Beieren. In 1939 begon hij aan zijn priesterstudie aan het seminarie. In 1943, op 16-jarige leeftijd, werd hij, net als de rest van zijn klas, ingezet bij het luchtafweergeschut. In 1944 werd hij soldaat bij de Wehrmacht en in 1945 werd hij door de Amerikanen krijgsgevangen gemaakt.Na de Tweede Wereldoorlog hervatte Ratzinger, samen met zijn broer, Georg Ratzinger, zijn priesterstudie. Op 29 juni 1951 werd Joseph Ratzinger tot priester gewijd door Michael kardinaal von Faulhaber van München. In 1953 werd hij doctor in de theologie.In 1959 werd Ratzinger hoogleraar dogmatische theologie aan de Universiteit van Bonn en in 1966 te Tübingen. Aan de Universiteit van Tübingen doceerde in die dagen ook de Zwitserse theoloog Hans Küng. Ratzinger kon zich echter nauwelijks vinden in Küng's theologie, waarin de inter-religieuze dialoog een belangrijke plaats inneemt. Ratzinger hing de traditionele theologische opvattingen aan.In 1969 werd Ratzinger hoogleraar aan de Universiteit van Regensburg. In 1972 was hij medeoprichter van het katholieke tijdschrift Communio samen met Hans Urs von Balthasar, Henri de Lubac en anderen. Communio wordt tegenwoordig gepubliceerd in vele talen, waaronder het Engels, Duits, Spaans en Nederlands. In maart 1977 werd Ratzinger tot aartsbisschop van München en Freiburg gewijd. In juni van dat jaar werd hij tevens kardinaal.Op 25 november 1981 werd hij prefect van de Congregatie van de Doctrine van het Geloof, de voormalige Heilige Inquisitie (tot 1908). In 1992 trad hij als aartsbisschop van München af en werd kardinaal-bisschop van Velletri-Segni in 1993 en in 1998 werd hij vice-deken van het het College van Kardinalen. In 2002 werd mgr. Joseph Ratzinger Deken van het College van Kardinalen.
In januari 2005 meldde de gezaghebbende krant, The Times, dat volgens haar Vaticaanse bronnen, Kardinaal Ratzinger als één van de mogelijke opvolgers van Paus Johannes Paulus II wordt getipt.
Op 19 april 2005 om 18.45 werd bekend gemaakt dat de Duitse kardinaal Ratzinger tot nieuwe paus is gekozen.04:45 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-04-05

IRA wil U2 ontvoeren

Volgens de krant Belfast Telegraph had het IRA in de jaren tachtig plannen om de leden van U2 te ontvoeren.

Bono en co. hebben het geweld van het Iers republikeins leger altijd openlijk afgekeurd en probeerden in die tijd ook actief fondsen die vanuit de VS naar het IRA gingen, droog te leggen. Volgens de zanger van de succesvolle Ierse band was dat waarschijnlijk de hoofdreden voor de ontvoeringsplannen, zo verklaarde hij aan schrijver en journalist Michka Assayas, waarmee hij samenwerkt aan het binnenkort te verschijnen boek 'Conversations with Michka Assayas'.

De dreiging van een mogelijke kidnapping werd door de Britse geheime diensten dermate ernstig genomen dat er van alle leden van de groep vinger- en teenafdrukken gemaakt werden. Bono ontsnapte enkele jaren voordien trouwens al op het nippertje aan een aanslag van het IRA: vijftien minuten nadat hij op 17 mei 1974 in Dublin een pub had verlaten, ontplofte er een bom - tegelijkertijd met één in een andere stad, Monaghan. Samen vielen er toen 33 doden.09:57 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Southern Crossfire

Woensdag 20 april 2005 in het wijkcentrum Shelter (Langstraat 102, 2140 Borgerhout) vindt een optreden plaats van Southern Crossfire! Southern Crossfire is de Americana band van zangeres en bassiste Suzy Gerarts, tevens uitbaatster van bluescafé Crossroads, uiteraard bekend van de vele optredens van internationale grootheden en dit al 11 jaar lang, elke zondag om 17u. Samen met haar vaste begeleiders Luk Van Lieshout op gitaar en Steven Troch brengt Suzy haar repertoire: roots, pop, country, americana en blues songs. Vooral Lucinda Williams, Steve Earl en Bonnie Raitt zijn hier haar invloeden. Mooie zachte songs met veel persoonlijkheid en sfeer. Waan jezelf in het verre Westen en voel de zinderende hitte van aldaar die verscholen zit in de songs van Suzy & co. Allen daarheen en vergeet je cowboyhoed niet, want deze 'cowgirl' zal menig Clint Eastwood van tranen voorzien. Wie the good, the bad of the ugly is van dienst, bepaal je zelf. Alle info over Southern Crossfire vind je HIER! Tot dan!
Steven Troch

09:20 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Temptation IslandDe paus is gestorven en de decadentie is begonnen, kijk maar naar Temptation Island, gisteren gestart op VT4. Ik vroeg me al af waarom het programma deze editie zo laat werd geprogrammeerd, nu, het antwoord is niet ver te zoeken: de koppels verblijven nog maar 1 dag in het mooie Pukhet, Thailand en het is al 'koekebak', vooral dan de belgische 'Sven', lees: 'arrogantie en ik heb niets gedaan...' Man, zo'n start van Temptation Island had ik niet verwacht, je zou denken dat die losers daar speciaal naartoe gaan omdat ze thuis niet zo aan hun trekken kunnen komen in het lokele café van 'de Swa'. Hier vallen slachtoffers! Geef mij maar mijn schatje en geen huppeltrut dat denkt dat ze alles plat krijgt!Macho Sven en de onfortuinlijke Sally...
De Nederlandse Gaby, lees:'truttebel' die Svenneke inpalmde...


08:52 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Larry Hagman

De grootste schurk uit de soapgeschiedenis en ‘the man you love to hate’. Vrouwenverslinder, en als ze niet vanzelf meewerken, dan chanteert hij ze z’n bed in. Vrouw Sue Ellen zet het uit wanhoop maar op een zuipen en ziet JR’s haantjesgedrag lede drankogen aan. Zowat het bekendste icoon van de soapgeschiedenis zit vandaag op de stoel bij Wim Oosterlinck van Stubru (doorklikken op'programmas' en 'Wim Oosterlinck') om Dallas the movie te promoten. Hij wordt door Wim getrakteerd op 'Jolene' van 'The White Stripes', want zo zegt JR zelf:"Dolly is a good friend of mine!" (...of wat had je gedacht!?).Hagman in betere tijden...bron: Studio Brussel

JR met Wim Oosterlinck

08:32 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Zwarte of witte rook?

De pausverkiezingen zijn begonnen, het conclaaf is begonnen!
Tijdens het conclaaf is communicatie met de buitenwereld via brieven, telefoon, kranten, tv of anderszins ten strengste verboden. Betrouwbare technici controleren de kapel en het slaapverblijf geregeld op de aanwezigheid van afluisterapparatuur.

Allianties van kardinalen, gekonkel en geheim strategisch beraad zijn eveneens op straffe van excommunicatie verboden. In Universi Dominici Gregis roept paus Johannes Paulus II de kardinalen op zich niet door vriendschap, aversie, dwang, angst of zucht naar populariteit te laten leiden, maar slechts ,,de glorie van God en het welzijn van de kerk'' in het oog te houden.

Bij het begin van het conclaaf zweren de kardinalen opnieuw dat ze geheimhouding zullen betrachten en geen invloed van wereldlijke overheden, groepen of individuen zullen toelaten.

Voorzitter van het conclaaf is de deken van het college van kardinalen. Bij elke stemronde schrijven de kardinalen de kandidaat van hun keuze op een rechthoekig briefje met het opschrift Eligo in Summum Pontificem (Ik kies tot paus). Een miskelk, afgedekt met een schaal, dient als stembus. De kardinalen gaan een voor een naar het altaar, leggen hun stembriefje op de schaal, tillen de schaal op en laten het briefje in de kelk glijden.

Bij het tellen van de stemmen vouwt de eerste stemopnemer een stembriefje open, noteert de naam die erop staat en geeft het door aan de tweede stemopnemer, die hetzelfde doet. De derde leest de naam hardop voor. Na afloop schrijven ze de uitslag op een apart vel. De laatste stemopnemer rijgt de briefjes aan een draad terwijl hij de namen voorleest. Na elke ronde worden de briefjes verbrand.

Door iets aan het papier toe te voegen, levert dat, afhankelijk van de uitslag, zwarte of witte rook op. Is er eenmaal een nieuwe paus gekozen, dan moet die zich niet door de zwaarte van het ambt laten afschrikken maar zich nederig schikken naar Gods wil, aldus Universi Dominici Gregis.

Om heel het gebeuren te volgen kan je HIER live met vaticaanwebcam volgen of er al dan niet witte of zwarte rook uit de schouw komt van het Vaticaan! Tot dusver kwam er enkel zwarte roet uit de pijp...08:08 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-04-05

Requiem for a cup final

29 mei 1985 is een zonnige dag. In Brussel spelen de topvoetbalploegen Liverpool en Juventus voor de Europacup. Ruim drie uur voor de wedstrijd begint, loopt het Heizelstadion vol met Britse, Italiaanse en andere supporters. Alles is rustig, op sommige dronken Britten na. Dan, anderhalf uur voor de wedstrijd begint, breken er plots rellen uit tussen Liverpool-fans en Italiaanse supporters. De rellen worden live uitgezonden op tv. Heel Europa kijkt toe. En daarna ziet heel Europa dat de cupfinale toch gespeeld wordt, terwijl er naast het stadion al 36 lijken lagen. 32 doden waren Italianen. Juventus wint die avond met 1-0. Een paar dagen later besluit de UEFA om alle Engelse clubs voor onbepaalde tijd uit te sluiten van deelname aan Europacuptoernooien.
Wie deze fantastische documentaire afgelopen donderdag gemist heeft op Canvas, kan deze avond dezelfde documentaire bekijken op BBC 2om 22u. Een echte aanrader, ook voor wie niet van voetbal houdt! Kijken dus... Op de site van Liverpool vind je trouwens nog info over dit drama.

11:26 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Johnny Weismuller

Vanavond op Canvas wordt er een documentaire gegeven over Johnny Weissmuller, drievoudig olympisch kampioen zwemmen, maar wereldwijd beroemd geworden als de enige, echte Tarzan. Weissmuller was Hollywoods eerste mannelijke seks-symbool, trouwde vijf keer, maar raakte in gerechtszaken zijn kinderen, zijn geld én zijn reputatie kwijt. Weissmuller was de gevangene geworden van zijn eigen imago, gecreërd door de Amerkaanse showbizz-industrie.
De documentaire vertelt Johnny's verhaal aan de hand van vaak zeldzaam foto- en filmmateriaal. Met getuigenissen van Johnny Weissmuller Junior, ex-vrouwen en kinderen, vrienden en collega's. Gefilmd in de USA, Mexico en Roemenië. Ik denk dat dit wel de moeit is om te kijken. We zullen zien...11:15 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Dubbelconcert

In die andere antwerpse bluesclub, Crossroads (aan de Nationale Bank) wordt vanaf 17u een dubbelconcert gegeven.
Op aanraden van Barfly's bassist Jan Meyers wordt er een dubbelconcert gegeven samen met rockband ANALYSIS. Met hun fantastische rock-tunes , hun warme ballades, hun combinatie van twee excellente stemmen die perfect in balans zijn met elkaar, laten ze iedereen mee genieten van hun muzikale ambitie en maken het publiek even entousiast als ze zelf zijn. Groepsleden :
Esmeralda Schaderon: zang en teksten - Bram van der Auwera: zang, teksten, compositie, piano en keyboards
Bob Stynen: elektrische en acoustische gitaren - Fred Vekemans: 4/5 string en fretless bassen
Olivier Proot: drums en percusie

Het tweede luik wordt verzorgd door de Antwerpse rockin' blues band THE BARFLY'S, opgericht midden jaren '90. Na ettelijke concerten en verschillende demo's namen ze in april 2000 hun eerste cd " Living in Sin" op. Door de positieve reacties van recensisten, radiostations en het blues publiek volgde een lange lijst van concerten in clubs, café's en festivals. Ondertussen onderging de band enkele wissels en vervoegden bassist Jan Meyers (Blue Blot) en gitarist Wim Degazelle oudgedienden zanger/gitarist Tom Van den Reydt en drummer Eric De Schutter.
Met deze nieuwe formule namen ze recent de mini-cd "Automatic" en de single "Worried Mind" op als een smaakmaker voor al het goede dat we van deze band nog mogen verwachten. De prijs van de inkom is onbekend, maar zal rond een 8 euro liggen, denk ik.
Intressant dagje vandaag: eerst Erfgoeddag, 17u Crossroads en om 22u Kid's Rhythm 'n Blueskaffee...11:03 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Hoodoogang

Zondag 17 april 2005 verwachten we The Hoodoogang! Wat ooit begon als een jazz-ensemble is nu uitgegroeid tot het betere blueswerk, we geven ze geen ongelijk! Allen op post vanaf 22u on stage in Kid's Rhythm 'n Blueskaffee op de Grote Markt van Antwerpen!! Zoals steeds gratis inkom! Of het al dan iets te maken heeft met het gevaar Erfgoeddag 2005, laat ik aan u over!10:53 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Gevaar in Ethnografisch museum

In teken van Erfgoeddag stelt het Ethnografisch museum zijn deuren open met als thema 'gevaar'. Het Etnografisch Museum bezit een rijke verzameling van ruim 30.000 voorwerpen, waarvan er zowat 2500 permanent opgesteld staan. Je maakt er kennis met de leef- en denkwereld van volken uit Afrika, Amerika, Azië en Oceanië. Vedertooien uit het Amazonegebied, maskers en voorouderbeelden uit Kongo, boeddha's uit Tibet of Japan, textiel uit Indonesië, prauwen uit Papoea...: het is maar een kleine greep uit het grote aanbod. Het museum staat ook bekend om zijn vele tijdelijke tentoonstellingen.

Huidige tentoonstelling zijn de schrikwekkende beelden uit Tibet. Een van de meest vredelievende religies ter wereld wendt uitgerekend angstaanjagende godheden aan als beschermheiligen. Dat is het geval in het tantristische boeddhisme van Noord-India, Nepal en Tibet. Eigenaardig of verklaarbaar? Wie zijn deze schrikwekkende goden en hoe worden ze afgebeeld? Conservator Jan Van Alphen geeft toelichting in de tentoonstelling 'Gegoten voor de eeuwigheid'.

Meer info: Ethnografisch Museum10:48 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Erfgoeddag 2005

Evenementen als de Erfgoeddag worden georganiseerd om het belang van het erfgoed in de verf te zetten. Het ‘cultureel erfgoed’ is nog niet echt bekend bij het grote publiek, hoewel iedereen er toch dagelijks mee in contact komt. De Erfgoeddag is de ideale gelegenheid om daar verandering in te brengen.

Erfgoeddag is een initiatief dat het cultureel erfgoed in Vlaanderen en Brussel, in al zijn diversiteit en bij een breed publiek, onder de aandacht wil brengen. De omgang met cultureel erfgoed draagt immers bij tot het verhogen van de levenskwaliteit. Vandaag is het thema 'gevaar.

Alle info hierover vind je op deze webstek!10:41 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Maar ondertussen...

Bouw werfbruggen en zichtscherm op Ring vanaf 18 april


Kruispunt van de Montignystraat en de Amerikalei vanaf 21 april afgesloten


Van 2 naar 1 rijstrook op Liersesteenweg
En het houdt niet op!!


10:31 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Lange Wapper-brug

De Antwerpse skyline krijgt een nieuw icoon de stad waardig: de Lange Wapper-brug. De lichte constructie met 1,5 km aan tuikabelbruggen is een technisch hoogstandje dat Antwerpen in het rijtje plaatst van metropolen met prestigieuze en bekende bruggen. De dubbeldekbrug met 5 paar pijlers van 110 meter hoog wordt het koninginnestuk van het Masterplan Antwerpen. De komende weken krijgt het grote publiek impressies van de maquette van de Lange Wapper-brug te zien.

De Lange Wapper-brug wordt een stedelijk icoon dat de Antwerpse metropool tussen de andere grote steden met prestigieuze bruggen plaatst. De brug kan de vergelijking met andere bekende bruggen doorstaan zoals de Sunshine Skyway Bridge in Florida, Central Artery Bridge in Boston of de Erasmus-brug in Rotterdam. Wat zien we het weer groot als antwerpenaar :-/

De tuikabelstructuur van de Lange Wapper-brug laat een lichte constructie toe. Hierdoor past de brug esthetisch in de hedendaagse omgeving van het Eilandje. De brug beschrijft enkele lichte bochten wat een mooi dynamisch uitzicht oplevert. De naam Lange Wapper is afkomstig van een Antwerps mythologisch figuur.

10:25 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Zulte Waregem - R. Antwerp FC

In tweede klasse van het voetbal staat er vandaag een vrij speciale en cynische wedstrijd op het programma: Zulte Waregem tegen R. Antwerp FC. The Great Old van Antwerpen was een zuivere titelkandidaat vanaf de eerste dag van het seizoen, wat ook duidelijk was tijdens de heenronde, maar dan begon de malaise, het verlies volgde op het andere, met als resultaat dat ze op de 6de plaats staan ver van die felbegeerde titel. Zulte daarentegen sloop heel het seizoen met efficiënt voetbal stilletjes omhoog naar de eerste stek, resultaat hier: als ze vandaag nog maar gelijk spelen, zijn ze al kampioen. Dit moet pijn doen bij mijn favoriete rood-witten, maar ja, het is hun eigen fout en het is Zulte-Waregem eigenlijk meer gegund (hoe kreeg ik dit over mijn lippen?). Ach, nu maar hopen dat GBA zakt naar de tweede klasse, krijgen we terug wat ambiance in tweede.

10:19 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-04-05

Ring 2

Iedereen die ArgusOOgen kent, weet ondertussen wel dat ik van het Aziatische horror- of beter griezelgenre hou, daarmee dit stukje over een nieuwe release: The Ring 2, geregisseerd door Hideo Nakata, geen onbekende in het verfijnde bibberwerk.

In grote lijnen gaat het verhaal als volgt:
Rachel is met haar zoon Aidan naar Asheville verhuisd en werkt bij de plaatselijke krant. In de archieven ontdekt Rachel een moordzaak en al gauw lijkt het erop dat het te maken heeft met de mysterieuze videotape. Dan wordt Aidan opgenomen in het ziekenhuis: bewusteloos, koud en vol blauwe plekken. Rachel denkt dat dit het werk is van Samara Morgan en ze gaat terug naar Seattle om dieper te graven in diens verleden...

Momenteel in de 'betere' bioscoop en als je al es wil proeven moet je zeker eerst HIER eens klikken, daar vind je de bewuste videotape, maar wees gewaarschuwd!!!!16:44 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Vrouwenvoetbal

Vrouwenvoetbal intresseert ons steeds, HIER kan je zien waarom...16:27 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-04-05

Date my mom!

"Date my mum" is de naam van een nieuw VTM-programma: kinderen gaan op zoek naar de (volgens hen) meest geschikte partner/date voor hun single mama of papa. Uit een 15-tal gemotiveerde vrijgezellen kiezen de kinderen, door middel van screening, 2 personen die volgens hen perfect bij hun mama of papa passen. De mama of papa gaan dan samen met die dates iets leuks doen en op het einde kiezen ook de kinderen de "final date".

Het is een leuk, feelgood programma dus helemaal niks in de stijl van blind date of dergelijke. Als de ouders gescheiden zijn moet dat "officieel gescheiden" zijn; over de scheiding zelf mag overigens niet gesproken worden.

VTM zoekt kandidaten om aan dit heel leuk, opbouwend en kindvriendelijk programma mee te werken. De opnames zouden voornamelijk doorgaan tijdens de grote vakantie. Contacteer vrijblijvend Stephanie Vanhee (VTM) voor een verkennend gesprek: stephanie.vanhee@eyeworks.tv of tel 02/711.42.73.

Was enkel aan het denken aan: stel dat mijn 4-jarig zoontje zou moeten kiezen... DAT komt niet goed, haha.

21:25 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

JU-ON The Grudge 2

Vorige week zagen Ju-On The Grudge 1 en nu, deze avond vrijdag 15 april om 22u krijgen we het vervolg al voorgeschoteld op de Asiamania-reeks van MTV (herhaling morgen om middernacht). Actrice Harase Kyoko weet niets van ju-on, een vloek die geboren wordt dankzij de wrok van iemand die met krachtige boosheid overlijdt. Van horrorfilms weet ze des te meer en wordt getypecast als 'horrorkoningin". Als zij zwanger blijkt van haar vriend Masashi, denkt ze erover te stoppen met werken. Toch accepteert ze een acteerklus voor een paranormale tv-show, waarvoor ze een met geesten bevolkt huis bezoekt. In dat huis is jaren eerder een vrouw vermoord door haar man, die daarna enkele straten verderop dood werd gevonden. Van hun zesjarige zoon is nooit iets vernomen. Sindsdien zijn alle mensen die in dat huis hebben gewoond op onverklaarbare wijze overleden. Ook Masashi overlijdt, door een auto-ongeluk, en Harase krijgt een miskraam. Toch voelt ze later nog leven in haar buik en de gynaecoloog geeft haar de lugubere mededeling dat alles in orde is met haar zwangerschap...

Ik heb hem al gezien, maar ga zeker nog eens kijken, want hij blijft de moeite en elke keer ontdek je meer details die je de stuipen op het lijf jaagt! Kijken dus!

19:46 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-04-05

Dikke sex

Ook hele dikkers hebben sex, wat ik meer dan normaal vind uiteraard uiteraard, we zijn allemaal mensen, maar ik hou toch op mijn manier!! HIER klikken!

18:29 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Cheerleaders

Zoek de verschillen!Cheerleaders van Royal Antwerp Football Club...


Cheerleaders van Almirante FC!!

18:10 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Ja, jongens...

Ahum...

...of steek je tong even in een of andere bek...

17:47 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Tegen racisme!

De verpletterende overwinning van het Vlaams Blok, nu Vlaams Belang heeft veel losgemaakt in Vlaanderen. Veel 'waarom' en 'hoe kon dit gebeuren', weinig concrete oplossingen om extreem-rechts in te dammen. Kunnen wij als simpele webloggers iets doen? Natuurlijk wél. Weblogs zijn signaalgevers, spiegels van een maatschappij. In navolging van de 'weblogs against war' wordt het tijd voor een nieuwe actie: "weblogs tegen racisme".Plaats het "weblogs tegen racisme"-logo op uw weblog met een link naar deze site en spread the word. Wij willen een halt aan de groei van extreem-rechts. Wij willen een verdraagzame samenleving. Wij zeggen NEE tegen racisme. Zeker doen!17:38 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Vingerkunst

Zeer mooi gedaan

bron: Noe

17:27 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Nog een tussendoortje...

Laat maar komen, grietje!!17:20 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Even tussendoor...

Even voor alle duidelijkheid, als jullie links kijken onder de ogen, vindt u een gastenboek. Het kan niet zijn dat (bijna) 11000 bezoekers me niets te vertellen hebben, kritiek willen spuien, pluimen afgeven of whatever. Dus, GEBRUIK HET, maakt het voor mij ook een beetje leuk, waarvoor dank. Met meeste hoogachting.Dank u

17:16 Gepost door Argus | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |